Fiecare floare are o poveste

Flori Poznase si floarea de Iris


Fiecare om, fiinta, obiect are o poveste a lui unica. Flori Poznase au aparut din dorinta de frumos, din grija pentru natura, din mania pentru perfectiune, mai bine zis din dorinta mea de a afla tainele floristilor, cum sa ma bucur mai mult timp de prospetimea florilor primite si cum sa ofer un aranjament floral prospat si armonios.
De fiecare data cand mergeam la floraria din colt sa cumpar flori, eram nemultumita de cum era realizat buchetul, de prospetimea florilor, sa nu mai mentionez pretul exorbitant. 
Mai erau trei saptamani, pana cand venea pe lumea cea mai scumpa floare a familiei,Iris,tocmai intrasem in concediul de asteptare a marelui moment si pentru ca nu aveam stare, dupa numai doua zile de stat acasa, m-am si inscris la primul atelier de aranjamente florale cu tema orhidee, florile mele preferate si cele mai utilizate flori in aranjamentele florale, la nivel mondial.
Inarmata cu agenda plina de intrebari, am pornit la primul atelier. Am fost fascinata si de informatiile aflate, dar mai ales de aranjamentul floral realizat de mine:)
Si uite asa am realizat repede al doilea aranjament pe care l-am facut cadou unei prietene, careia nu i-a venit sa creada ca l-am facut eu. Si recomandarile au inceput sa curga si prima comanda online a sosit in aceeasi zi cu Iris - o floare intre flori care ne aduce zilnic zambete :)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miresele si Florile Poznase

Cadouri florale cu zambete ( de la barbati)