Cadouri florale cu zambete ( de la barbati)

 Cum oferim cadouri si cum alegem cadourile florale?

Inainte de activitatea mea de acum, aceea de a crea "cadouri florale cu zambete" cum le numesc eu, eram o persoana care primea si oferea flori, ca cei mai multi dintre noi. Intotdeauna cautam un cadou care sa fie pe placul persoanei careia ii era adresat si ajungeam sa cumpar ceva, care mi-ar fi placut mie, sa-l primesc. Insa  de fiecare data, am ales combinatii simple de flori in culori vesele, care sa aduca un zambet persoanei dragi. Si de aici a pornit si ideea Flori Poznase - flori cu zambete in fiecare zi pentru tine, pentru ca asta ne dorim cu totii, sa-i facem pe ceilalti sa zambeasca, un zambet fiind cel mai frumos cadou intors.

 Ei bine, marea mea dilema nu era atunci cand ofeream flori, ci atunci cand le primeam si mai ales de ce primesc anumite flori. O intrebare care m-a urmarit tot timpul  si pe seama careia, prietenele mele se amuza copios si in ziua de azi, a fost si este, de ce barbatii ofera trandafiri, cand exista milioane de alte flori?
Poate stiati ca in Romania, 80% din florile vandute, un procent urias il reprezinta trandafirii, eu am aflat de abia anul trecut.
Ador trandafirii in toate formele si culorile lor, sa nu ma intelegeti gresit, stiu, sunt florile care exprima dragostea si alte sentimente alese ale celui care le ofera, in toate filmele romantice, apare un trandafir rosu intre dintii unui barbat si brusc aleasa este cucerita pentru totdeauna, insa apare intrebarea de ce ...

Vedeam nu demult, o postare a unei fete nu tocmai inalte, cum se chinuia cu un snop de trandafiri rosii, de o lungime considerabila, de la barbie la glezne, fara a exagera, primit bineinteles de la iubitul ei. Acum eu ma intreb, ce vroia acest iubit: sa vada daca ii poate duce, daca are vreo galeata in care sa-i puna in apa, pentru ca o vaza care sa-i cuprinda pe toti si nici atatea vaze mai mici cate ar fi fost necesare, nu cred ca avea sau sa-i demonstreze ca dragostea lui este atat de mare, incat ea cu greu o va putea duce.
In incercarea mea de a face cunoscute Florile Poznase, m-au intampinat parerile pozitive ale barbatilor: wow super idee, bravo! Dar important este  sa para cat mai mare! Ce prospetime, ce garantie pentru prospetime, ce florile ei preferate, despre ce vorbesti tu aici? Sa PARA mare! Cantitatea conteaza!

O alta postare, de aceasta data a unei florarii complice la o cerere in casatorie: cateva cosuri de nuiele cu trandafiri rasfirati prin ele, intr-un dormitor! Apoi zau, ca eu nu as fi zis DA!
Ce ziceti  de o cutiuta de cadou,  un cufar, o broscuta zambitoare, un ursulet din flori, cu un inel printre petale, credeti ca ar fi fost o idee care chiar ar fi impresionat-o?

Ei bine, dragi barbati, stiu ca pentru unele persoane, cantitatea conteaza, insa imi place sa cred, ca toate fetele de pe aceasta planeta vror sa se simta unice si sa fie tratate intr-un mod unic. Si o puteti face sa se simta unica si fara sa cumparati toti trandafirii de pe bursa din Olanda. Fiti siguri ca nu veti da gres cu  un cadou floral personalizat, care poate avea loc pe noptiera, pe birou, pe masa sau undeva mai aproape  de ea, astfel incat sa-i aduca aminte de voi, cand il priveste sau il miroase.
Daca ii plac trandafirii, ai grija totusi sa fie trandafiri! Afla insa ce culoare prefera, mirositori, nemirositori, majoritatea nu miros, insa exista si cei cu miros imbatator, daca ii comanzi din timp!

Acestea fiind spuse,  Flori Poznase va ureaza un week-end cu multe zambete!

:) :) :) :) :) :) :) :)








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miresele si Florile Poznase

Fiecare floare are o poveste