Miresele si Florile Poznase

Viitoarele mirese se numara printre cele mai placute, optimiste si energice persoane, in opinia mea de florist. Este o incantare sa le intalnesti! Iti povestesc cu zambetul pe buze si luminite in ochi, despre cele mai frumoase vise in legatura cu cea mai importanta zi. Aproape ca traiesti in realitate fiecare vis, prin detaliile pe care le enumera meticulos si energic despre culori, parfumuri, arome, texturi, teme alese, totul se transforma intr-un moment de poveste. Si povestile devin si foarte amuzante, cand intervin mirii plini de haz, cu detalii despre cum nu cunosc ei decat papadiile si trandafirii sau despre cum la nuntile la care au participat, au fost foarte incantati de culoarea si parfumul vinului de pe mese.

Insa avem si cupluri ceva mai serioase, in care mirele isi ia rolul in serios, de persoana pe care mireasa se poate baza in orice moment si in orice domeniu si se asigura ca toate detaliile sunt intocmai cum doreste aleasa, ca nu cumva sa se supere: uite iubi floarea aceasta  galbena iti place? Si ii intinde tacticos tableta, poate poate se hotareste mai repede in privinta buchetului. Draga mea, ce zici de combinatia de flori din acest buchet? Dar dvs. ce spuneti?

Trecand peste cititul in ochii miresei sau in globul de cristal, peste florile aducatoare de noroc, peste culorile in trend, utilizate ca strategii de marketing, noi avem un raspuns poznas pentru fiecare mireasa: florile preferate in culorile preferate ( cu mentiunea ca ar trebui sa se asorteze macar "putin" si cu rochia de mireasa, de cununie, rochia nasei, disponibilitatea pe bursa a florilor etc.) Si uite asa, isi aleg miresele noastre bujori iarna si anemone vara, dar nu-i bai, totul este posibil!

Daca esti o mireasa moderna, recomandarea noastra este de a alege un buchet in trend, din materiale naturale si vegetale aparte, cu forme  si flori mai putin obisnuite, ca de exemplu creatiile celebrilor floristi Mauro Adami & Marco Introini,  mai jos unul dintre buchetele de mireasa prezentate la Cupa Floristilor Europeni 2016 de la Genova:
 Esti o mireasa romantica? Alege flori cu textura petalelor delicata, fina, de matase, in culori suave, un buchet mireasa cu frezii, ranunculus, trandafiri si orhidee vanda

Iti plac toate florile si iti este greu sa alegi? Noi te vom ajuta sa zambesti in ziua nuntii, povestindu-ti despre fiecare floare in parte, despre culori, textura, forme, astfel incat totul sa fie in armonie cu visul tau despre cea mai frumoasa zi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cadouri florale cu zambete ( de la barbati)

Fiecare floare are o poveste